26 November 2010

Jumlah Kutipan Filem 2 Alam

Orang lain tulis pasal filem chek Rozmey tu,aku pun nak gak! Huhu.. Kaut publisiti la ni..
Aku sememangnya teringin nak pegi tengok cerita yang dikatakan gempak ni. Gempak ke? Gempak la sangat.. Tapi aku akui,malu siot nak beli tiket dia! Kawan aku pergi tengok cerita ni,dia kata orang yang jaga kaunter jual tiket tu pun gelak sinis bila tengok dia beli. Hahaha..
Ehmm2,berbalik pada topik. Aku tau,ramai orang yang nak tau tentang kutipan filem 2 Alam ni. Begitu jugak dengan aku. Nak tau? Tengok kat bawah.



25 November 2010

Maksud Biseksual

Aku pernah post macam ni kat status fb aku -
" I'm bisexual. So what? At least I'm not gay! "
Then ada sorang tu kata aku ni hina kaum gay & lesbian. Lepas aku tanya dia,tau tak apa maksud bisexual? Terus dia buang komen dia tu. Apa sebab pun tak tau la. Ok,kepada korang yang tak paham apa tu BISEXUAL,teruskan membaca ye~





23 November 2010

Keseronokan & Ke-hampeh-an Bekerja sebagai Cashier

" Best ke kerja jadi cashier ni? "
" Apa yang best? "
" Masyuk ke? "
Soalan2 ni la yang aku asyik dengar dari kawan2 & adik-beradik aku bila aku kata aku karja cashier buat sementara waktu sebelum sambung pengajian. Aku akui,memang tak berapa masyuk,tapi ok la bagi orang nak kerja sementara,bukan kerja tetap!

Kerja cashier ni ada yang bestnya dan ada yang tak bestnya. Nak tau? Baca lagi~



16 November 2010

Kini Facebook Ada Butang Dislike!

Apa korang rasa bila kena LIKE status @ gambar seseorang tu walaupun terpaksa?
Nak komen takut dapat dosa kering lak. Ye la,dah kira cam menipu lak bila kita pi like gambar yang kita tak suka dan benci tahap badak~



Video : Lembu Kena Sampuk Jin Gay

Hah??
Betul  ke benda ni pernah jadi??
Klik bawah untuk baca lagi..



14 November 2010

Hakikat Sebenar Tentang Tabung Derma di Pasaraya

Nak tau hakikat sebenar?
Klik kat bawah tu untuk baca kisah selanjutnya yang aku nak dedahkan~




12 November 2010

Cina Bangga Kalau Boleh Jadi Melayu

Kisah benar ni betul2 berlaku masa aku masih bekerja sebagai juruwang (aka cashier!) di Pasaraya Aneka cawangan Jitra.

11 November 2010

Akhirnya~

Akhirnya!!!
Kawan aku dekat facebook dah mencecah 1000 orang! Well,mungkin ianya biasa bagi korang yang dah ada lebih ramai kawan atau dah full , tapi ianya sesuatu yang baru bagi aku.. So aku ucapkan TERIMA KASIH!



Tapi aku pelik gak,blog aku tak siap lagi. Takde post apa2 lagi tapi dah ada visitors?? Huhu..

Apa2 pun,blog ni berbeza dengan blog aku sebelum ni (aku dah delete) , blog ni memaparkan kisah hidup aku dan orang2 disekeliling aku. Jadi jangan marah tau kalau aku ada tulis apa2 pasal korang.

So,enjoy! Huhu..