06 Mei 2011

Assignment , Oh , Assignment !

Argghh !!!
Bencinya aku dengan belambak2 assignment tak siap lagi . Kenapa banyak sangat assignment aku tak siap ni? Berikut adalah tajuk2 assignment aku :


1 - Pengangguran di Kalangan Siswazah ( Pengajian Malaysia )
2 - Ahli Sunnah wal Jamaah ( Penngajian Islam )
3 - Fungsi Pembantu Farmasi ( Introduction to Pharmacy Practise )


& still tinggal seminggu untuk aku siapkan semua ni . Kenapa aku tak siap lagi ? Aku suke buat kerja last minit ! Hahaha ~ Final exam pun dah makin hampir - 23 Mei 2011 ~


Lepas ni kena kurangkan online . Jumpa lagi ye lepas final exam ~ !!!


~ NA ~

 Latest by me !

6 ulasan:

  1. mana boleh mengeluh ... usahakan selagi terdaya. baguslah kalau buat dari sekarang ... :)

    BalasPadam
  2. gud luck.... selmat menduduki exam!

    BalasPadam
  3. 23may tarikh saya daftar matriks .
    ada keberkatan di situ . HUHU
    goodluck ! ^^

    BalasPadam
  4. keyrill : dah siap pun. hebatkan saye?? HAHA

    Mashitah : TQ~

    Aliff : apakah keberkatakan tu? Haha !

    BalasPadam
  5. good luck aqli..hehehee

    BalasPadam