29 Oktober 2011

My Favourite Gurl In FB

Semalam aku tulis pasal laki kan ? Oke , malam ni giliran ladies plak <3 ! Sekali lagi , maafkan aku coz dah gunakan pic korg tnpa kebenaran !


10 - Rose Rahim

Gurl yg agak blur kadang2 . Haha ! Shes nice . Just nice .

9 - Aisyiteru Zulaikha

Santek ta dya ? Santek kannn ... Actually aku penah buat relationship skali dgn dya kat fb . Tapi kejap jelah , dlm sehari kot . Saja bosan2 . Kaki like dya ni . Dya sgt popular kat FB . Dah ada 3 akaun tu . XD

8 - Nur Najaa

Kawan dunia maya aku sejak zaman MySpace popular lagi . Tp sekarang jarang dah borak dgn dya coz nak SPM . Gutlak hun ! Btw , dya ni popular jugak tao !

7 - Fatiehah Iezatie

Isnt she cute ? XD . Aku kadang2 suka baca status dya . Agak funny . Kaki like jugak dya ni .

6 - Diana Brightside

Penggemar choki2 . Haha ! Juga merupakan kaki like . Shes so sweet <3 !

5 - Hyunah Kardashian

Mesti korang terkejut kan . Like is she a model ?! Well , idk . Sebab smua pic dya nmpak macam dya model . Shes hot ! and nice too :D . Juga merupakan kaki n tangan like .

4 - Coffee N Milk Tea

Shes sooo cute ! Aku suka tgk pic dya . Semuanya tersgt cute ! Nama sebenar dya aku tatau . Tapi aku pggil Coffee ja la . Haha !

3 - Fieza Shafieza

Here come the hilarious one ! Aku suka sgt baca status n blog dya . Sangat memberi inspirasi . Way to go hun ! Dya gak terer dlm bab2 nak nasihat org .

2 - Amirah Hazwani

Actually dya ni baru je tukar nama . Sebelum ni Haz Wanie . Haha ! Dya merupakan org yg terer masak kek . Bilalah aku nak bole merasa kek dya buat ea ? :d

1 - Farra Momoi Ayeen

Here come the prettiest one ! Farra ! Kalau korg da berkenalan dgn dya , mesti rasa fun or maybe bole terpikat terus . Shes pretty right ? Kalau korg nak tawu , dya ni akak si Safuan Rosli . Cuba cek dlm entri aku sblum ni . Dua2 aku suka . Coz dua2 nice !

Thats all guys . Sekali lagi , aku ucapkan sorry kalau aku da guna pic korg ni buat korg marah . Bubye !

~ NA ~

6 ulasan:

  1. lawa nye fara... hehe..

    BalasPadam
  2. @kyrel : add la dya . huhu

    BalasPadam
  3. eh eh . kite no 1 . sayang naufal lebih . muah muah muah <3<3<3 haha :D

    BalasPadam
  4. err .. dua2 tnpa nama ni ? haha ! ;p

    BalasPadam