13 Februari 2011

Taman Jubli Perak di Kedah?

Esok (Ahad,13/2/2011) aku akan kembali ke kehidupan hostel yang ermm agak la membosankan coz takde hiburan sangat macam TV dll. Akak aku then ajak la kami 6 beradik semua pegi outing jalan2 dekat Alor Star. Aku mulanya malas coz assigment pun tak siap lagi (yup,aku suka buat keja last minit!) . Tapi bila diorang cakap nak pergi shopping + take a pic,terus aku bersemangat. Poyo~

 Juz bergambar,tak naik OK~

 Waktu malam. Akak aku cakap,ESOK SEMUA KALAU NAK IKUT BANGUN BERSIAP AWAL,BERTOLAK PUKUL 10 PAGI!

Esoknya,(hari ni) aku bangun pukul 9.30 pagi tengok dia still tido. Hemm,w'ever la..
Cakap pukul 10 tapi pukul 12 baru bertolak. Akak aku plan nak bawak adik2 aku pegi main dekat Taman Jubli Perak. Aku sememangnya konfius dengan nama taman ni. Jubli Perak di Alor Star,Kedah??

Atas kereta~


Tapi waktu tu jam pukul 12 tengahari. Panas2 camtu takkan nak pegi main dekat taman? Mau terbakar kulit! So kitorang singgah la dekat Star Parade sementara nak tunggu petang. Sedikit gambar di sana :

 Do I look too thin?

 Belah kanan tu pesal?

Gelapnya?

Kitorang spend time dekat situ sampaila pukul 3. Then lepas solat2 baru kitorang pegi kat Taman Jubli Perak. Tak banyak pic yang boleh ditonjolkan coz internet slow giler babeng. Nak upload tunggu gila lama.

 Termenung seketika

 Whos better?

 Yes,we r childish!

3 dara pingitan~

Thats all 4 today~! Da~

1 ulasan:

  1. Tanpa Nama6/3/11 7:38 PTG

    hahah....3 dra pingitan ok pa..

    BalasPadam